Wat bieden we aan?

SQUASH
Een van de leukste racketsporten om te doen!

Squash is een intensieve, technische, maar vooral heel erg leuke sport om te spelen! In de meeste gevallen speel je met 2 mensen op de baan,  maar er word ook af en toe gedubbeld. Omdat squash in een beperkte ruimte word gespeeld, is het voor de veiligheid belangrijk dat de spelregels goed worden gevolgd. Maar gelukkig zijn er niet zo veel regels ;-).
Hier geven we je een korte uitleg over het squashspel en de spelregels.

De squash bond heeft een website met alle squashregels en situaties!

MultiBall

MultiBall is een uitdagende gaming wand, waarbij je allerlei spelletjes kunt spelen en dat je hierbij ook lekker veel beweegt.

Leuk om te doen en ga je de uitdaging aan met je vrienden om zo veel punten te scoren?

Padel

Verrassend is de beste samenvatting. Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders, en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen. In iedere wedstrijd zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s.

Diversiteit

We proberen zoveel mogelijk diversiteit in het sportprogramma aan te bieden. Hierdoor kunnen kinderen kennis maken met allerlei sporten.
Daarom implementeren wij ook af en toe Volleybal, Basketball en Hockey in onze programma’s